Tuff match slutade med förlust för Hägerstad mot Linköping C B

Det svängde i matchen i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll mellan Linköping C B och Hägerstad på Anders Ljungstedts gymnasium.

FC Linköping City B vann mot Hägerstads IF

Fotboll2022-05-19 22:02

Bortalaget Hägerstad hade ledningen i halvtid, med 3-2, men efter pausen vände Linköping C B matchen och vann till slut med 5-4.

Segermålet för Linköping C B stod Kamara Sallu för efter 81 minuter.

Gästerna Hägerstad startade matchen bäst och tog ledningen. Simon Sverre gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Linköping C B kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Theo Milos.

Linköping C B tog också ledningen i 32:a minuten, genom Mario Strömberg.

Bara sex minuter senare var det Arvid Borell som såg till att Hägerstad kvitterade till 2-2.

Hägerstad tog ledningen fyra minuter senare åter igen genom Simon Sverre. I 67:e minuten slog Arvid Borell till på nytt, och gjorde 2-4. Men ledningen skulle visa sig vara bedräglig.

Linköping C B:s Kamara Sallu gjorde 3-4 i 69:e minuten.

Fyra minuter senare var det Fauzi Mohammed som såg till att Linköping C B kvitterade till 4-4.

Och med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Kamara Sallu. Därmed hade Linköping C B vänt matchen. 5-4-målet blev matchens sista.

Linköping C B har en seger och och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Hägerstad har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Förlusten var Hägerstads andra uddamålsförlust.

Linköping C B:s nya tabellposition är elfte plats, medan Hägerstad är på tionde plats.

Lördag 28 maj 12.00 spelar Hägerstad hemma mot Linghem.