Tuff match slutade med förlust för Hultsfred mot Fågelfors

Det svängde i matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll mellan Hultsfred och Fågelfors på Knektavallen.

Hultsfreds FK förlorade mot Fågelfors IF

Fotboll2024-09-08 18:28

Hemmalaget Hultsfred hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Fågelfors matchen och vann till slut med 2-1.

Rickard Johansson slog till efter 72 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Matchen förblev jämn målmässigt till Hultsfred tog ledningen i 21:a minuten, genom Adrijan Shaljani. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Albin Robertsson träff och kvitterade för Fågelfors.

I 72:a minuten avgjorde Rickard Johansson matchen. Johansson fullbordade därmed Fågelfors vändning.

Det här var Hultsfreds fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Hultsfred på tionde plats i tabellen, och Fågelfors är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är Djursdala. Lagen möts lördag 14 september 16.00 på Dalavallen.