Tuff match slutade med förlust för Rimforsa mot Kimstad

Det svängde i matchen i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll mellan Kimstad och Rimforsa på Krokhagens IP.

Kimstad GoIF vann mot Rimforsa

Fotboll2024-08-14 21:10

Bortalaget Rimforsa hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Kimstad matchen och vann till slut med 5-1.

- Vi presterade inte som vi borde, särskilt i andra halvlek, och det är mitt ansvar. Jag måste förbereda laget bättre. Jag tror på mina spelare och vi ska vända detta, tyckte Rimforsas coach Sebastian Regner, efter matchen.

Kimstads mål gjordes av Victor Larsson 2, Lukas Svensson 2 och Liam Ekeroth. Wiggo Källberg stod för Rimforsas enda mål.

Kimstad har tre segrar och två förluster och 11-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rimforsa har två vinster och tre förluster och 15-17 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Rimforsa är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Rimforsa är Tallboda. Lagen möts måndag 19 augusti 18.45 på Tallbovallen.