Tuna indragna i bottenstriden – kollapsade mot Stjärnan

Det rasslade rejält i nätmaskorna i Tunas match borta mot Stjärnan. För Tunas del var det dessvärre hemmalaget som gjorde de allra flesta i matchen som slutade 8–3. Detta var det blåvita lagets femte raka förlust.

Alexander Gustafsson fick syna det röda kortet i slutminuterna mot Stjärnan.

Fotboll2024-06-19 20:58

Tuna hade dock ledningen en stund i den första halvleken. För efter Stjärnans inledande mål fem minuter in i matchen vände bortalaget efter mål av Diego "Keko" Toribio Urrutia och Eddie Lundin.

Men sen var det inte mycket positivt under resterande delen av matchen. Hemmalaget hann nämligen att återta ledningen innan halvtidsvisslan ljöd.

I den andra halvleken fortsatte Stjärnan sen att mata på och vann till sist med hela 8–3. Tunas mål i den andra akten gjorde för övrigt Anthon Békesi.

Matchens lirare var helt klart Stjärnans Theo Kron som gjorde fem mål i matchen.

Som om det inte vore illa nog fick Tuna-spelaren Alexander Gustafsson rött kort i slutminuterna, efter att ha ådragit sig sitt andra gula kort för kvällen.

I och med resultatet har Tuna nu tabellplaceringen precis ovanför Hultsfred på negativ kvalplats, med lika många inspelade poäng.

* Vi har sökt Tuna-tränaren Lasse Gustavsson för en kommentar.