Tung förlust när Lojal krossades av Överum

Lojal hade riktigt stora problem med Överum i division 6 Vimmerby herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0-6 (0-1).

Överums IK vann mot SK Lojal

Fotboll2022-05-26 21:19

Överum startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Emil Dahlström Dolaku till. Direkt efter pausen slog Kevin Svensson till och ökade Överums ledning.

I 72:a minuten ökade Emil Bäck ledningen ytterligare.

Joel Petersson Gullquist ökade Överums ledning i 77:e minuten.

I den 83:e minuten fick Lojal Filip Ingemarsson utvisad, och fick spela med en man mindre sista sju minuterna.

5-0-målet kom med två minuter kvar att spela, när Adrian Stark gjorde mål för Överum.

Överum gjorde också 6-0 genom Patrick Ndusha i 89:e minuten. 6-0-målet blev matchens sista.

Överum har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lojal har fyra vinster och en förlust.

För tabellens utseende betyder det här att Överum ligger på tredje plats medan Lojal har andraplatsen.

Lojal tar sig an Ankarsrum i nästa match hemma torsdag 2 juni 19.00.