Tung hemmaförlust för Virserum mot Bodafors

Virserum hade en riktigt tung match hemma mot Bodafors, och förlorade med hela 0-7 (0-3) i division 6 Vetlanda herr i fotboll.

Virserums SGF förlorade mot Bodafors SK

Fotboll2024-05-28 20:55

Matchen förblev jämn målmässigt till Bodafors tog ledningen i 22:a minuten, genom Adam Svensson.

Bodafors gjorde också 0-2 i 25:e minuten, när Jonathan Andersson slog till.

Bodafors gjorde 0-3 i 35:e minuten, när Jesper Samuelsson hittade rätt. Direkt efter pausen gjorde Emil Blixt mål och ökade Bodafors ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Adam Svensson träff ännu en gång och ökade ledningen för Bodafors.

Bodafors ökade ledningen på nytt, till 0-6, bara fem minuter senare genom Tim Andersson.

Till slut kom också 0-7-målet genom Edvard Göransson i 76:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-7.

Virserum har en vinst och fyra förluster och 4-18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bodafors har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 19-4 i målskillnad.

För Virserum gör resultatet att laget nu ligger på nionde och sista plats i tabellen, medan Bodafors är på tredje plats.

Nästa motstånd för Virserum är Åseda. Lagen möts torsdag 6 juni 19.00 på Stena Parken.