Tungt för Frödinge-Brantestad - Timmernabben bröt fina vinstsviten

Frödinge-Brantestad har haft en stark period i division 4 Hultsfred dam i fotboll och inför matchen borta mot Timmernabben hade laget tagit fem raka segrar.

Timmernabbens IF vann mot Frödinge-Brantestad SK B (9-m)

Fotboll2022-06-06 21:28

På måndagen tog det stopp och matchen på Tillingevallen slutade 3-1 (2-0). Det var första förlusten i serien för Frödinge-Brantestad.

Timmernabben gjorde första målet. Sofia Hägerström slog till, redan i 18:e minuten.

Timmernabben ökade ledningen till 2-0 i 38:e minuten, ännu en gång genom Sofia Hägerström. I 55:e minuten slog Louise Andersson till, och reducerade åt Frödinge-Brantestad. Fler mål än så blev det inte för Frödinge-Brantestad.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Nora Wibing träff och ökade ledningen för Timmernabben. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

För Timmernabben gör resultatet att laget nu ligger på första plats i tabellen, medan Frödinge-Brantestad är på andra plats.

Nästa motstånd för Frödinge-Brantestad är Gullringen. Lagen möts måndag 13 juni 19.00 på Lundavallen.