Tungt för Hebe när Frödinge/Brant bröt fina vinstsviten

Hebe har spelat bra i division 6 Vimmerby herr i fotboll och inför matchen borta mot Frödinge/Brant hade laget tagit elva raka segrar.

Frödinge/ Brant SK vann mot IF Hebe

Fotboll2024-08-20 20:28

På tisdagen tog det stopp och matchen på Lundavallen slutade 4-3 (2-2). Det var första förlusten i serien för Hebe.

- Inte mycket att säga. Frödinge var bättre än oss idag. Lite hetare på allt. De vinner fullt rättvist, kommenterade Hebes tränare Johan Nilsson efter matchen.

Frödinge/Brants tränare Urban Svensson tyckte så här om matchen:

- Vi gör en bra prestation idag sett över 90 minuter, och då får vi med oss segern. Fredrik Carlsson är vår stora vinstgeneral idag!

Hebe tog en tidig ledning. Johan Nilsson gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Frödinge/Brant kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Sigge Nilsson Blomberg.

Bara sex minuter senare var det Johan Nilsson som såg till att Hebe tog ledningen.

Frödinge/Brant kvitterade till 2-2 i 36:e minuten, när Daniel Johansson fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Fredric Carlsson och gav Frödinge/Brant ledningen.

I 59:e minuten nätade Axel Hoppe Adolfsén, och gjorde 4-2.

Hebes Noah Sandelius gjorde 4-3 i 67:e minuten. Men mer än så orkade Hebe inte med.

Det här var Frödinge/Brants tredje uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet innebär att Frödinge/Brant ligger kvar på fjärde plats och Hebe toppar tabellen.

Nästa motstånd för Frödinge/Brant är Örbäcken. Hebe tar sig an Storebro hemma. Båda matcherna spelas tisdag 27 augusti 18.15.