Tungt för RIF – åkte på förlust mot tabelljumbon

Rimforsa åkte på en oerhört tung 5–3-förlust borta mot Sturefors under söndagen och riskerar att åka ur division 4 inför den sista omgången.

Rimforsa IF förlorade mötet i bottenstriden med Sturefors.

Fotboll2021-10-03 16:48

Det var full fart i Rimforsa IF:s viktiga bortamatch mot Sturefors IF. Jesper Hellstrand öppnade målskyttet för RIF i den fjärde minuten. Sturefors skulle både kvittera och vända med mål i minut 24 och 30. Sam Lenneman Söderberg kvitterade i sin tur för RIF precis innan paus.

SIF återtog ledningen kort efter paus och RIF fick börja jaga igen. Det dröjde till den 70:e minuten innan det gav resultat. Adam Stragnefeldt dök upp och skickade in 3–3. Men istället för en RIF-vändning så stack hemmalaget upp och avgjorde matchen med två mål i slutskedet.

5–3-förlusten innebär att RIF på allvar är indragna i den absoluta bottenstriden inför den sista omgången.