Två klara segrar för VIF

Fyra minuter. Så lång tid tog det för Vimmerby att sänka IK Östria Lambohov på Vimarvallen. Redan då hade hemmalaget skaffat sig en betryggande tvåmålsledning. - Ett riktigt styrkebesked av oss, sa Vimmerbys tränare Christer Ericsson efter matchen.

Rickard Thuresson gjorde två mål för VIF.

Fotboll2007-08-06 07:08

Maken till drömstart har sällan skådats på Vimarvallen, klockan hade knappt passerat en minut när första målet föll. Johan Carlssons skott tog i ribban och returen förvaltades av hans namne Johan "Buken" Karlsson. Iskallt väntade Karlsson ut målvakten innan han rullade in ledningsmålet för Vimmerby.
Strax därpå var det dags igen. Johan Carlsson höll undan en bortaspelare starkt och spelade bollen till Rickard Thuresson vid mittlinjen. Thuresson accelererade ifrån bortaspelarna, grundlurade sista försvararen och avslutade kliniskt fram till 2-0.