Två spelare förstärker Gullringen

Gullringens GoIF har i kväll höstpremiär hemma mot Hvetlanda. Nu står det även klart att de gulsvarta landat två nyförvärv inför avslutningen av säsongen.

Gullringens GoIF värvar nytt inför hösten.

Gullringens GoIF värvar nytt inför hösten.

Foto: Claudio Bresciani/TT

fotboll2019-08-02 13:04

Det är de båda mittfältarna Haris Dreco och Isack Thuresson som är klara för Gullringens GoIF.

Haris, med förflutet i både Hultsfred och Vimmerby, ansluter efter att han nyligen blivit färdig med studier nere i Kalmar.

– Haris verkar vara en jätteduktig kille. Han kommer definitivt vara med och slåss om en startplats, säger Gullringens Patrik Wärnehall.

Så här säger Dreco själv om att nu tillhöra Gullringen:

– Det har känts bra med Gullringen under de träningarna jag varit med på och det känns som att det är ett lag som har kvalité för att vara med i toppen.

Isack Thuresson har gjort flera sejourer i Gullringen. I våras lämnade dem på lån för spel i Djursdala i division fem, men nu återvänder han alltså igen.

– Isack har haft problem med sitt yrke och arbetstider så därför var han i Djursdala. Nu har han förhoppningar om bättre arbetstider framöver så därför tar han steget tillbaka till oss, menar Patrik Wärnehall.

Isack Thuresson:

– Gullringen hörde av sig och berättade hur situationen såg ut. Min situation ser likadan ut som innan så det är oklart hur mycket jag kommer kunna vara med. Jag hoppas kunna träna en del så jag får vara med och lira.

Att få in två nya spelare var välbehövligt menar Wärnehall när Linus Lindblom slutat och Anton Stahlin flyttar för studier senare i höst.

– Det är två väldigt bra förstärkningar. Båda två kommer vara med och kriga om en plats i startelvan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!