Talangfull duo klar för Vimmerby IF

Niklas Gunnarsson är redan klar. Nu har Vimmerby IF gjort klart med ytterligare två nyförvärv. Selatin Shaljani och Ahmed Tarabeih är klara för spel i division 4-klubben. "De stod högt upp på vår priolista", berättar David Lindgren i VIF.

Ahmed Tarabeih och Selatin Shaljani drar på sig Vimmerby IF-dressen 2022.

Ahmed Tarabeih och Selatin Shaljani drar på sig Vimmerby IF-dressen 2022.

Foto: Privat

Fotboll2021-11-18 16:31

För knappt två veckor sedan bestämde sig Niklas Gunnarsson för att återvända till Vimmerby IF, efter en säsong i Frödinge/Brantestad SK. 

Nu är också värvning två och tre i hamn för VIF. Selatin Shaljani och Ahmed Tarabeih har båda varit och tränat med division 4-klubben under ett par veckor, vilket Vimmerby Tidning tidigare har berättat om. Nu har duon bestämt sig för att spela i VIF nästa säsong. 

Shaljani representerade senast Jönköpings Södra IF men har även ett förflutet i Hultsfreds FK. 

– Han har tagit ytterligare kliv under sin tid i J-Södra. Har en funktionell teknik med bra fart men det som imponerar mest är hans vilja och intensitet i spelet, säger Vimmerby IF:s David Lindgren.

Tarabeih har tidigare gjort flera säsonger i SK Lojal men valde inför den förra att prova lyckan i IFK Oskarshamn.

– Ahmed är en spelare vi följt under några säsonger och sett stor potential i. En spelare som är bolltrygg, bra i en mot en och har kapacitet att äga sin kant, säger Lindgren.

Är ni klara med truppbygget?

– De här spelarna tillsammans med Nicke stod högt upp på vår priolista och det är skönt att ha alla tre klara så tidigt. Vi har ett öga på ytterligare ett par spelare men vi är också medvetna om att vi har många hungriga och ambitiösa spelare underifrån. Vi låter de närmaste veckorna avgöra hur vi går vidare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!