Uppgifter: Kane vill lämna Spurs

Är kärlekssagan mellan Tottenham och Harry Kane på väg att ta slut? Av tongångarna i Storbritannien att döma lutar det åt det. Enligt Sky Sports vill anfallsstjärnan lämna Tottenham före EM.

Harry Kane har ledsnat på Tottenham, enligt uppgifter.

Harry Kane har ledsnat på Tottenham, enligt uppgifter.

Foto: Andrew Couldridge/AP/TT

Fotboll2021-05-17 22:04

Sedan genombrottssäsongen 2014/2015 har det sett likadant ut. Harry Kane har öst in mål för Tottenham men några titlar har det inte blivit. Visserligen var man i Champions League-final 2019, men då var Liverpool ett nummer för stort.

Den här säsongen har inte varit någon lyckad historia för Tottenham. Kane har gjort 22 mål på 33 ligamatcher men laget är sexa i Premier League och något spel i Champions League kommande säsong ser det inte ut att bli.

Dessutom förlorade man ligacupfinalen mot Manchester City i april och Kane vädrade sin besvikelse över bristen på titlar.

Nu ska 27-åringen till slut ha tröttnat.

Sky Sports rapporterar att Kane har meddelat Tottenham att han vill lämna klubben i sommar. Helst vill han ha sin framtid klar innan det är dags för EM-spel med England i mitten av juni.

Enligt Sky har Manchester United, Manchester City och Chelsea varit i kontakt med Kanes representanter.

Men smakar det så kostar det. Kane har ett kontrakt med Tottenham som sträcker sig till sommaren 2024 och är värderad till över motsvarande en miljard svenska kronor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!