Uppskjutet kval för ÅFF – igen: "Fortfarande sjukdom"

Det blir ingen kvalmatch den här helgen heller för Åtvidabergs FF.

ÅFF får vänta ytterligare på kvalmötet med Västra Frölunda.

ÅFF får vänta ytterligare på kvalmötet med Västra Frölunda.

Foto: Peter Calen

Fotboll2020-11-19 23:18

Kvalmötet mot Västra Frölunda skulle inletts redan förra helgen, men blev då uppskjutet efter utbredd sjukdom i ÅFF-truppen och meningen var nu att ett nytt försök skulle göras i Göteborg på söndag. Men - det blir ingen match då heller.

ÅFF:s hemsida meddelas i kväll: "ÅFF:s bortamatch mot Västra Frölunda som var tänkt att spelas nu på söndag 22 november flyttas fram då flera spelare i ÅFF fortfarande är indisponibla på grund av sjukdom. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer", skriver klubben på hemsidan.

Västra Frölundas hemsida går att läsa om ett meddelande från förbundsstyrelsen: "Förbundsstyrelsen anser att det fortfarande finns realistiska möjligheter att slutföra kvalet till Ettan mellan Åtvidaberg och Västra Frölunda, inte minst då spel pågår fram till 6 december i det parallella kvalet mellan lag 13 i de båda Ettan-serierna. Samtidigt beslutar Förbundsstyrelsen att den planerade kvalmatchen 22 november skjuts upp och fastställer nya speldatum till 29 november respektive 6 december med möjlighet för föreningarna att komma överens om att spela den första matchen först 3 december om man så önskar."

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!