Usel insats av Gullringen – föll mot jumbon

Jumbon Trekanten på bortaplan – ypperligt läge för Gullringen att ta tre poäng. Efter en blek prestation fick man vända hem tomhänta. – Vi förtjänar inga poäng idag, säger tränaren Peter Hellenstierna.

Foto:

Fotboll2017-06-20 21:04

Det är en besviken GoIF–tränare vi når efter matchen. Han menar på att laget inte alls kommer upp i sin vanliga nivå.
– Det är första gången i år som jag är riktigt besviken efteråt. Trekanten är inget dåligt lag men de är inte tillräckligt bra för att vi ska tappa poäng mot dem, säger Hellenstierna.

Hemmalaget tog ledningen men Mohammed Shafa Ibrahim kvitterade efter en tilltrasslad situation. 1–1 var också halvtidsresultatet.
– I paus kände vi att ”bra, då har vi gjort den dåliga halvleken, nu går vi ut och tar tag i det i andra”, men så blev det inte. Vi drogs in i Trekantens låga tempo och lyckades inte ta oss ur det. Jag kände inte igen oss där ute idag, säger Hellenstierna.

Trekanten var dock hetare även efter pausvilan och med ytterligare två bollar bakom Tom Polder i GoIF–kassen tvingade man de gulsvarta gästerna att jaga. Johan Hermansson–Liström reducerade med sju minuter kvar och Gullringen gick ner på trebackslinje för att forcera in en kvittering. Den uteblev. Man hade ett par halvchanser som med lite flyt hade kunnat innebära en poäng.
– Tur förtjänar man. Jag tycker inte att vi är på den nivån att vi förtjänar poäng idag. Känslan är att vi bjuder bort den här matchen. Deras mål är skitmål, vi är inte på tårna.

Förlusten innebär att Gullringen står kvar på 12 poäng. Trepoängaren var Trekantens blott andra för säsongen och man har alltjämt en bit upp till säker mark i tabellen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!