Målkung och ovanlig matchhjälte i Veckans Elva

Sporten har plockat ut de elva bästa spelarna från de senaste matcherna i den lokala fotbollen!

Diego Nicolas Toribio Urrutia, Hultsfred FK

Diego Nicolas Toribio Urrutia, Hultsfred FK

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-06-22 16:00

MÅLVAKT:

Isak Arvidsson Nägga, Rimforsa IF: Höll nollan när hans lag körde över Gottfridsberg. En stabil prestation mellan stolparna av keepern som visade att han vill ta upp kampen om platsen.

undefined
Christofer Borsiö, Djursdala SK

BACKAR:

Oskar Nilsson, Frödinge/Brantestad SK: Stor, stor matchhjälte för sitt FBSK i 1–0-segern mot Hebe. Är inte den som brukar vara där och sätta dit bollen, men hittade rätt nu med en volley. 

Christoffer Borsiö, Djursdala SK: DSK vann ångestmatchen mot Storebro med hela 5–0. Borsiö var en av spelarna som gjorde det bäst i defensiven. Fick tillsammans med laget hålla nollan.

Theo Eklund, IFK Tuna: Tuna är med i den absoluta toppen i femman, efter den viktiga 3–2-segern mot Södra Vi. Theo Eklund var en av hemmalagets bästa då och stod för en bra insats. Har många kvaliteter, främst i defensiven.

undefined
Theo Eklund, IFK Tuna

MITTFÄLTARE:

Herman Danielsson, Mörlunda GIF: Hade en stor del i att Mörlunda besegrade serieledarna Fågelfors med 2–1. Gjorde ett hästjobb på mitten och visade precis den inställningen som laget behövde. Utöver det, så stod han dessutom för ett snyggt mål.

Martin Carlsson, IFK Tuna: Avgöra ett derby i den 90:e minuten? Det kan Martin bocka av på sin checklista. Det var nämligen precis vad han gjorde mot Södra Vi. Fick också beröm för sin insats överlag. Är duktig med boll och stark i luftrummet.

Albin Gustafsson, Gullringens GoIF: Fick beröm för sin insats i 6–2-segern mot Höreda. Gör alltid jobbet och har en hög löpkapacitet. Bidrar även med fina passningar.

undefined
Albin Gustafsson, Gullringen GoIF

Ibrahim Haddar, Hultsfreds FK: Dubbla kassar mot Ölmstad. Och en strålande insats utöver det. Haddar har varit en av HFK:s bästa spelare under första halvan av division 4-äventyret. 

ANFALLARE:

Simon Henriksson, Djursdala SK: Inte haft någon pangsäsong hittills, men fick sätta två mål mot Storebro. Viktigt för honom själv och för DSK, att han kommer igång. Då kan det bli en trevlig höst för dem.

Rasmus Bexell, Gullringens GoIF: Den rutinerade anfallaren slog till två gånger om mot Höreda. Redan efter 15 minuter hade han sett till att laget hade en trygg ledning med två mål. Är en duktig uppspelspunkt och ett hot i boxen.

Diego Urrutia, Hultsfreds FK: Nu är han där och nosar på skytteligatoppen. Tre mål mot Ölmstad. Det var hans nionde, tionde och elfte för säsongen. Är så viktig för HFK och måste leverera på den här nivån om laget inte ska bli inblandade i bottenstriden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!