VIF värvar skicklig återvändare

Han lämnade Vimmerby IF för Västerviks FF. Nu återvänder han till VIF. Den duktige mittfältaren Simon Larsson är nu presenterad av klubben. "Han har varit högsta prioritet för oss", säger David Lindgren i föreningen.

Simon Larsson är klar för en återkomst till Vimmerby IF.

Simon Larsson är klar för en återkomst till Vimmerby IF.

Foto: Rikard Nilsson

Fotboll2022-10-28 11:37

Det har inte direkt varit någon hemlighet att Vimmerby IF haft ett stekhett intresse av att få tillbaka Simon Larsson från VFF. 

Nu är vi där. Den allsidige mittfältaren är klar för nya division tre-laget. Ett besked som såklart välkomnas av Vimmerby IF. 

– Vi är väldigt glada att Simon är tillbaka. Ärligt så har han varit högsta prioritet för oss. Han känner klubben väl sedan tidigare och presterar nästan alltid på en hög nivå. En jämnare spelare går inte att hitta i regionen, säger David Lindgren och kallar 26-åringen för en guldklimp att ha i ett lag. 

För några veckor sedan presenterades Karlo Goranci, både som spelare och tränare. 

VIF ser gärna att även meriterade Oskar Stejdahl återvänder till klubben. 

Hur är läget där?

– Vi har träffats och vet var vi har varandra. Vi har också full förståelse för hans situation och möjligheterna att spela högre upp i seriesystemet. Vi hoppas förstås att han väljer oss, men vi ser det samtidigt som en bonus. 

Hur är det i övrigt med potentiella nyförvärv?

– Kontakter är tagna och som det är just nu vill vi kanske ha in ett par spelare till. Vi ser samtidigt inte behovet att värva på oss en massa nya spelare, då vi har så många unga, ambitiösa egna killar i truppen som är med och konkurrerar. Dessutom hoppas vi verkligen att Jakob Johansson är tillbaka för fullt efter sina mardrömsskador. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!