VFF-tränaren inför bortamötet: "Där kan vi såra dem"

Västerviks FF gästar BK Ljungsbro i fredagskvällens division 3-omgång. "Jag tror att vi kan skaka om dem också", säger tränaren Jimmy Svensson.

Tränaren Jimmy Svensson tror att VFF kan skaka om Ljungsbro också.

Tränaren Jimmy Svensson tror att VFF kan skaka om Ljungsbro också.

Foto: Ilkka Ranta

Fotboll2021-06-18 13:00

Två lag på samma poäng med en seger och en förlust vardera möts på Maxivallen i Ljungsbro.

VFF, som kommer med en seger i ryggen, hoppas givetvis fortsätta den trenden.

– Vi har några olika matchplaner, säger tränaren Jimmy Svensson som har tittat på Ljungsbros båda seriematcher på video samt deras träningsmatch.

– Jag har hyfsat bra koll på dem. De är spelskickliga men ibland blir de naiva och där kan vi såra dem. De spelar inte lika rakt och disciplinerat som Torstorp utan bjuder på lite mer. Jag tror att vi kan skaka om dem också. De spelar inte som nykomlingar utan de är ganska kaxiga. Det är ett bra gäng och jag tror absolut att de kommer att klara nytt kontrakt.

Hos VFF är inte Magnus Eriksson och David Engel disponibla till fredagens bortamatch.

– Vi har även några småskavanker så vi väntar med att ta ut en startelva till efter torsdagskvällens träning. Vi vill göra en sista check där, säger VFF-tränaren som har haft en ganska lugn träningsvecka.

– Ja, eftersom vi spelade i söndags var det mest att få ut mjölksyran ur benen på måndagen. Den enda vettiga träningen var egentligen i tisdags och torsdagsträningen blev också lugn eftersom vi spelar på fredagen. Sen har vi match på onsdag igen så det är ett ganska tajt spelschema för tillfället. Men annars har det sett bra ut på träningarna ändå tycker jag.

Sporten livesänder matchen på webb-tv med start klockan 18:55.

Mittfältaren Daniel Engel missar fredagens bortamatch mot Ljungsbro.
Mittfältaren Daniel Engel missar fredagens bortamatch mot Ljungsbro.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!