VIF F10 ångar på

Vimmerby IF:s båda F10-lag tog sina andra raka segrar under förmiddagens spel i Bullerby Cup och behöver bara ta en poäng var för att ta hem gruppsegern.

Kajsa Karlsson jublar efter 2-0-målet för VIF.

Fotboll2016-07-29 10:00

Tjejerna i Vimmerby IF:s andra F10-lag fortsätter att vinna. Idag började man matchen oerhört bra och ledde med 2-0 tidigt. IFK Wreta Kloster reducerade till 2-1 innan paus men Vimmerbys tjejer lyckades hålla i och vinna matchen med 2-1.
- Idag gjorde vi en helt perfekt insats, säger ledaren Josephine Svensson.
Det dröjde inte många minuter innan Tyra Andersson rullade in 1-0 bakom Wreta Klosters målvakt och kort därefter kom även 2-0 av Kajsa Karlsson. Efter en väldigt pigg inledning av Vimmerbys tjejer blev uppförsbacken alldeles för brant för att Wreta Kloster skulle kunna hämta upp ett tvåmålsunderläge.
- Vi var lite skraja inför den här matchen måste jag erkänna. Men idag får vi nästan tacka vår grymma målvakt Klara Stridh, säger Josephine Svensson med ett leende.
Efter två raka vinster har Vimmerby IF:s andra F10-lag skapat sig ett ypperligt läge att ta sig hela vägen till A-slutspel. Den sista gruppspelsmatchen för tjejerna spelas redan ikväll klockan 18.00.
Jag är så stolt över dessa tjejer. Nu har vi ett jättebra läge, avslutar Josephine Svensson.

Även VIF F10 lag 1 ligger bra till. De besegrade Malmslätt med 4-0 i sin andra match och har nu en helt avgörande gruppfinal mot Mantorps FF lag 2. Där räcker det om oavgjort för VIF för att vinna gruppen.

KLassisk TV-puckshög på väg att bildas efter slutsignalen.