VIF föll i derby

Ett grinigt derby mellan Vimmerby IF och FC Oscarshamn avslutades med ett rött kort och ledare från uppvisade på läktaren. - Lika glad som jag var efter segern mot Färjestaden, lika besviken är jag nu, säger VIF-tränaren Håkan Ericsson efter 3-1-förlusten.

Fotboll2015-08-17 06:35


Efter segern mot serieledande Färjestaden var förväntningarna höga på serietvåan Vimmerby IF inför lördagens derby mot FC Oscarshamn. Men skönspelet var som bortblåst på en i och för sig blåsig Arena Ceos.
VIF förlorade med 3-1, efter att ha hamnat i underläge med 2-0 redan efter en kvart.
- En riktig skitmatch av dålig division två-klass, summerade Håkan Ericsson, som fick se de sista minuterna från läktaren.

Helt oförstående
I en rörig och tjafsig situation, där Vimmerbys Malin Engström fick sitt andra gula kort, förpassade domare Christian Högström från Totebo först Oscarshamns lagledare Royne Ödlund upp på läktaren. Sekunderna senare fick även Håkan Ericsson samma dom.
- Jag är helt oförstående. Jag har skällt på många domare i mina dagar, men här sa jag ingenting. Jag måste lugna ner mig lite innan jag går in och frågar vad jag åkte ut för, suckar VIF-tränaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!