VIF hjälpte Gullringen

Vimmerby var rörigt, stundtals slött och slarvigt i första halvlek. Mjölby å sin sida, inte mycket bättre, men tog ändå ledningen. Efter en stark upphämtning i andra vände dock hemmalaget på steken och vann till slut med 4-3 (0-1). - Jag är nöjd med inställningen och att vi kommer tillbaka och också vinner matchen, säger VIF:s tränare Tommy Svensson-Pöder.

Fotboll2008-09-15 06:36

Vimmerby fick en mardrömsstart.
I gästernas första anfall stod backlinjen som paralyserad och Mjölbys Martin Johansson kunde enkelt rulla in 1-0 redan i den andra minuten.
- Jag tycker att de fick målet ganska billigt och det var allmänt rörigt i laget, kommenterade Tommy Svensson-Pöder.
Efter ledningsmålet kändes det som att gästerna backade hem och den första halvleken blev ganska intetsägande, med alldeles för många felpass och mycket kamp om mitten.
När det sedan ropades ut i högtalarna att Gullringen tagit ledningen mot Derby kändes det som att Mjölby kröp ihop ännu mer, och helst ville höra slutsignalen - trots att det bara hade gått 25 minuter av matchen.