VIF körde över Storebro i cupderbyt

Det skiljer fyra divisioner mellan Vimmerby IF och Storebro IF. Det märktes i gårdagens åttondelsfinal i Hyundai Cup (Smålandscupen). 8-1 (6-0) till gästande VIF är siffror som speglar matchen ganska väl.

Fotboll2015-07-01 08:08


- Allt går mycket snabbare för Vimmerby och deras passningar sitter alltid på läppen, säger Johan "JC" Carlsson, i går mittfältare i Storebro men annars också andretränare för Vimmerby.
- Trots förlusten var det en väldigt nyttig match för oss, som vi förhoppningsvis lärde oss en del av. 6-0 i halvtid är lite för mycket, men jag tycker ändå att vi går ut i andra halvlek och bjuder till.
- För egen del var det inte svårt i sig att möta laget jag annars tränar. Det enda jag kände var att jag hade svårt att bli riktigt förbannad på plan, vilket jag behöver och vill vara, säger han.

"JC" spräckte nollan
Med fyra minuter kvar av matchen, vid ställningen 8-0, var det Johan "JC" Carlsson som fick spräcka hemmalagets nolla. Och som han gjorde det - klart snyggast av alla nio mål på Bruksvallen denna kväll. "JC" laddade från 35 meter och fick se den sträckta vristen stiga rakt upp i det högra krysset.
- Skönt och viktigt att få hänga ett mål, skrattar han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!