VIF vann genrepet

Vimmerby går in i seriespelet med stort självförtroende. Försäsongsmatcherna har inte bjudit på en enda förlust. Genrepet mot Assyriska var inget undantag, en bra match slutade med seger 3-1. - Det var en rätt komfortabel seger, säger VIF-tränaren Tommy Svensson Pöder.

Jimmi Gustavsson var minst sagt het i VIF:s genrep och svarade för tre mål.

Fotboll2010-04-12 06:30

Vimmerby gjorde första halvlekens enda mål. Rickard Thuresson rundade målvakten varpå Jimmi Gustavsson enkelt slog in 1-0. Klart rättvist ledningsmål för ett VIF som visade upp en imponerande aggressivitet så långt. En aggressivitet man visade upp hela matchen egentligen, med en liten svacka i början av andra halvlek.
- Vi somnade till 5-10 minuter, resterande var otroligt bra, säger Svensson Pöder.
Den sömniga inledningen av andra halvleken resulterade i ett kvitteringsmål från Assyriska. Det fanns också bud på flera mål för gästerna, bland annat i form av ett stolpskott.