Viktig match pÄ Dalavallen

Djursdala kÀmpar för att ta sig upp pÄ sÀker mark. Tjust jagar poÀng för att haka pÄ i toppstriden. PÄ mÄndagskvÀllen möts de i Djursdala. - Tjust har ett otroligt bra lag för att vara pÄ den hÀr nivÄn, men hemma pÄ Dalavallen kan vi slÄ vilket lag som helst, sÀger DSK-trÀnaren Mattias Sandh.

Fotboll2009-06-22 06:14

Även om Djursdala SK fortfarande parkerar under nedflyttningsstrecket i division fyra elit sĂ„ har vinden vĂ€nt en aning för laget. För efter en övertygande 3-1-seger mot Hultsfred för ett par veckor sedan sĂ„ spelade man i förra omgĂ„ngen jĂ€mt med klara serieledaren FĂ€rjestadens GoIF och var nĂ€ra att ta poĂ€ng frĂ„n den matchen.
- Nu tar vi inte poÀng pÄ motstÄndarnas misstag, utan vi spelar vÄrt spel och gör det bra, konstaterar trÀnaren Mattias Sandh som fortsÀtter:
- Mot FÀrjestaden var vi minst lika bra, men vi mÄste göra mÄl. Vi missade fem, sex frilÀgen och det hÄller inte. DÀremot Àr vi trygga bakÄt.
MÄndagens motstÄndaren Tjust IF upplever ocksÄ en bra form just nu. Fyra raka matcher utan förlust, varav de tvÄ senaste Àr segrar, gör att laget blickar uppÄt och har hÀng pÄ toppen i tabellen.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!