Vilka prisutdelare!

Om ett par veckor är det dags för Bullerby Cup igen och i år har huvudsponsorn Åbro Bryggeri skaffat fram celebra gäster som prisutdelare. - Förbundskaptenen Tommy Söderberg kommer hit tillsammans med AIK:s Gary Sundgren och delar ut priserna till de duktiga ungdomarna, berättar Irene Danielsson som är projektledare på Åbro.

Foto:

Fotboll2003-07-07 06:40

Det har varit något utav tradition de senaste åren att en spelare från AIK kommit till Vimmerby för att höja stämningen lite extra vid prisutdelningsceremonin i Bullerby Cup.
- Tyvärr har det hänt att de spelare AIK skickat inte tillhört de mest kända namnen, men Henrik Dunge har jobbat hårt för se till att AIK ska skicka ett riktigt toppnamn i år. Med allra största sannolikhet blir det landslagsmeriterade Gary Sundgren som kommer till Vimmerby redan på lördagen för att besöka stan med sin familj, berättar Irene Danielsson.
Dessutom visade det sig att förbundskapten Tommy Söderberg hade möjlighet att stanna till i Vimmerby på väg hem från en vinresa i Toscana för att närvara under Bullerby Cups finaldag.
- Tommy anländer redan på lördagen och vad jag har förstått under de samtal jag haft med honom har han verkligen ett genuint intresse för fotboll på alla nivåer. Jag trodde att han skulle vila och ta det lugnt på lördagen efter den långa resan, men han var angelägen om att få komma ut och få träffa spelare och ledare så fort som möjligt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!