"Vill nog kalla det för succé"

Bullerby Cup är över för i år och cupgeneralen Leif Carlsson tycker att årets arrangemang blev väldigt lyckat. ”Vi vill nog kalla det för succé igen”, säger han.

Leif Carlsson är väldigt nöjd med årets upplaga av Bullerby Cup.

Leif Carlsson är väldigt nöjd med årets upplaga av Bullerby Cup.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2018-07-29 20:30

Den populära fotbollsturneringen drog igång i torsdags med färre lag anmälda än vad det vanligtvis brukar vara. Det var inget som oroade arrangörerna och efter fyra dagars spel är nu cupen över. Leif Carlsson, cupgeneral, har haft ett möte med ledningsgruppen under söndagseftermiddagen där de konstaterat att årets arrangemang återigen får goda betyg.

– Vi har kommit fram till att vi är jättenöjda med cupen där alla stora avgörande delar har fungerat, trots utmaningar med bland annat värmen, säger Carlsson.

En stor fråga inför var vilken kvalité gräsplanerna skulle ha. VIF har löst det bra och kunde erbjuda gröna planer överallt, vilket naturligtvis tagits emot väldigt bra från deltagarhåll.

– Överlag har vi fått väldigt goda betyg från ledare och spelare och de har varit jättetacksamma. Sedan så tycker vi att ledarna har hanterat det jättebra med barnen. Även domarna har fått mycket beröm.

När det gäller mat, transport och domare har allt funkat väldigt bra genomgående under hela turneringen. Leif Carlsson vill också passa på att berömma funktionärerna som gör ett betydelsefullt jobb under dagarna.

– De har varit strålande och vi har också konstaterat att utan alla ideella krafter så är vi ingenting, säger han.

Hur ser det ut inför nästa år?

– Vi har inte kommit så långt än. Det enda vi vet är att vi ska ha en cup nästa år också och det ser vi fram emot.

Att anordna Bullerby Cup är slitsamt och efteråt kan man behöva ta det lugnt.

– Nu ska jag ta ledigt, avslutar Leif.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!