Vimmerby B utklassade Tjust B – vann med 8-0

Vimmerby B övertygade när laget vann på hemmaplan mot Tjust B i division 4 Vimmerby dam i fotboll med hela 8-0 (2-0).

Vimmerby IF B vann mot Tjust B

Fotboll2024-08-26 20:35

Senast lagen möttes vann Tjust B med 2-1.

Vimmerby B:s tränare Budo Ericsson kommenterade matchen:

- Klar hemmaseger men bara 2-0 i halvtid, sedan fick vi mer fart i anfallen och fick till de sista momenten bättre och då kom också målen. Flera kom från precis sådant vi tränar på, det gillar vi ledare att se.

Det här innebär att Vimmerby B nu har nio segrar i följd i division 4 Vimmerby dam.

Vimmerby B gjorde första målet. Julia Johansson gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Vimmerby B ökade ledningen till 2-0 på stopptid i första halvleken, genom Sanna Stefansson. Direkt efter pausen ökade Sanna Stefansson Vimmerby B:s ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Stina Johansson träff och ökade ledningen för Vimmerby B.

I 66:e minuten nätade Matilda Älvehag, och gjorde 5-0.

Bara fyra minuter senare var det Stina Johansson som såg till att Vimmerby B ökade ledningen på nytt, till 6-0.

Vimmerby B gjorde också 7-0 två minuter senare genom Stina Johansson som med målet fullbordade sitt hattrick.

I 76:e minuten gjorde Alicia Lundgren också 8-0. Det fastställde slutresultatet till 8-0.

Resultatet innebär att Vimmerby B ligger kvar på andra plats och Tjust B på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Vimmerby B är RBK/IFKO. Lagen möts söndag 1 september 17.00 på Fredriksbergs IP.