Vimmerby IF B föll tungt borta mot bottenlaget

Vimmerby IF B tappar i toppen av division 3. Under söndagen åkte man på en tung 4–1-förlust borta mot bottenlaget Holsby.

Vimmerby IF B förlorade borta mot Holsby.

Fotboll2020-09-20 18:48

Det smällde direkt i inledningen av VIF B:s bortamatch mot Holsby i damernas division 3. Hemmalaget tog ledningen i den fjärde minuten, men VIF kvitterade bara två minuter senare genom Molly Levin.

Sedan handlade det mesta om Holsby. I den andra halvleken gjorde man först 2–1 i den 51:a minuten och fyllde på med 3–1 sex minuter senare. 4–1-målet, som kom tio minuter efter det, var spiken i kistan och matchens sista mål.

VIF är därmed kvar på 15 poäng och ligger trea i serien. Eftersom Fredriksdal/Äng vann sin match samtidigt som FBSK fick en walk over-seger så innebär det att VIF som bäst kan sluta trea i serien.