Vimmerby IF föll tungt – kvar under strecket

Trots att man hämtade upp underläge två gånger om på Malmö Stadion fick VIF lämna arenan tomhänta. Hemmalaget IFK Malmö vann med 3-2.

Mohammed Jaafar gjorde mål för Vimmerby men laget föll med 2–3.

Fotboll2017-08-13 14:05

Sami Gungör avslutade en jämn första halvlek med att ge sitt lag ledningen bara minuter innan domaren blåste av den. VIF spottade upp sig i inledningen av den andra och fick också utdelning i den 57:e minuten – Mohammed Jafr nickade in kvitteringen.

Hemmalaget flyttade fram ytterligare efter VIF:s kvittering och föga ologiskt kom också 2-1. VIF gav sig dock inte utan jobbade in ännu en kvittering via Oskar Stejdahl.

Dödläget stod sig inte länge. Mohammed Ramadan såg till att ge IFK Malmö ledningen ånyo bara någon minut efter Stejdahls kvittering.

VIF hade sedan svårt att åstadkomma någon ordentlig forcering, närmast var ett skott från Abdulrahman Kharma som smet utanför.