Vimmerby IF obesegrat

Vimmerby IF var ute i sista minuten i bortamötet mot Hvetlanda GIF igår. I 89:e minuten kom kvitterigen till 1-1 (1-0. - Rättvist trots allt, säger Ronny Lennartsson, lagledare i VIF.

Fortfarande obesegrade. Vimmerby IF håller i sviten med matcher utan förlust. Igår satt det dock hårt åt i bortamatchen mot Hvetlanda då laget kvitterade minuten från slutet. Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2004-05-06 06:41

Nej, det var inte full omgång i elitfyran igår.
Vimmerby IF spelade den tidigare uppskjutna matchen borta mot Hvetlanda och fortfarande kan gul/svart stoltsera med att vara obesegrat i serien.

Men det satt hårt åt på idrottspaltsen i Vetlanda. Hemmalaget tog ledningen genom Johan Djurstedt i den 53:e minuten. Innan dess hade det varit mycket ställningskrig. Kanske inte så bra spel, men en hel del kämpatag från båda håll.
Hvetlanda satsade allt på försvar i slutetskedet, men lyckades alltså inte hålla tätt. En långboll från Simon Rundberg letade sig fram till hemmalagets mål och samtidigt halkade målvakten. Sanel Sulic var snabbt framme och utnyttjade läget till 1-1. Och bara en minut kvar alltså.
- Det var väl inget skönlir från vår sida, men vi höll ihop laget bra och oavgjort är rättvist i den här matchen, säger Ronny Lennartsson.
Rickard Thuresson var bra i Vimmerby, liksom inhopparna Simon Nathansson och Senad Berica.