Vimmerbys styrkebesked – körde över Torstorp

Vimmerby IF fullkomligt mosade sitt motstånd när man tog den första trepoängaren för säsongen. Bortamatchen mot Torstorp slutade nämligen i seger med hela 6-1.

Fotboll2018-04-21 16:18

Det var hemmalaget Torstorp som tog ledningen i matchen med 1-0 hyfsat tidigt. Vimmerby skulle dock rycka upp sig ordentligt och innan första halvlekens slut hade man vänt på steken till ledning 2-1.

Under sista 45 minuterna var det in princip bara ett lag på planen. VIF malde ner Torstorp och gjorde fyra raka mål innan matchens slut. Segersiffrorna skrevs till hela 6-1 och gästerna kunde glädjas över den första trepoängaren för säsongen.

Mohamed Shafa Ibrahim var på riktigt målhumör och stod för ett hattrick i Vimmerby. Övriga målskyttar var Rickard Thuresson 2 och Ludvig Lundqvist.