Virserum orkade inte stå emot ett offensivt starkt Hebe

Redan i inledningen visade IF Hebe vad de går för. Efter att ha gjort tre mål första halvtimman, kom inte Virserum ifatt och fick till slut se sig besegrade med 4–1.

Virserums SGF släppte in tre mål på 30 minuter och lyckades därefter inte vända mot gästande Hebe som vann med 4–1.

Fotboll2022-08-10 10:39

Efter 13 minuter hade Hebes skyttekung Rasmus Sandborg gjort två mål, och med halvtimmen spelad stod det 3–0 till gästerna, efter ett mål av Fawaz Baraket.

Direkt i den andra halvleken tryckte IF Hebe:s Elias Andersson Landholm dit 4–0. Med knappa kvarten kvar att spela fick Virserum med sig en straffspark. Straffen, som togs av Rutgerus Anton van Manen, gick i mål och reduceringen till 4–1 var fullbordad.

Men på slutet räckte inte energin till att jaga en kvittering och resultatet stod sig. Detta innebär att Hebe klättrar upp till en sjundeplats i tabellen, medan Virserums SGF står kvar på nionde och sista plats.