Walker målade direkt

Anfallslånet Robert Walker har presenterat sig. Han gjorde 1-1-målet i ÅFF:s träningsmatch mot Assyriska.

Fotboll2009-03-23 07:28

- Man såg att det var hans första match, han har inte riktigt lärt sig hur vi slår bollarna och hur han ska löpa. Men det var riktigt skönt att han fick göra ett mål, säger tränaren Daniel Wiklund.
Matchen mot seriekonkurrenten Assyriska spelades på konstgräs i Södertälje. Det tekniska hemmalaget började bäst och Stefan Batan gjorde 1-0 efter 24 minuter.
- Då låg vi lite för långt ifrån på mitten, säger Wiklund.

Pontus skadad
Efter hand tog Åtvidaberg över matchen. Och i den 79:e minuten kom Robert Walkers 1-1-mål. Oscar Möller, som gjorde sin första a-lagsmatch för säsongen, kom förbi på högerkanten och passade in bollen till Walker.
Lånet från Örebro hade sedan några chanser att avgöra, men 1-1 stod sig tiden ut.