Wass Gullringentränare

Två års uppehåll från fotbollen fick räcka. - Nu är jag sugen på att träna igen och jag har fått ett bra intryck av Gullringen, säger Håkan Wass.

Fotboll2007-10-08 06:25

Det har hänt mycket på tränarfronten i Gullringen de senaste månaderna. I våras tränade Fredrik Alexandersson laget, i höstas hade Niklas Johansson huvudansvaret - och från och med 1 november kommer Håkan Wass från Kisa att sköta träningen.
- Det känns bara bra. Först var jag lite tveksam, men efter vårt första möte blev jag positivt inställd. De har en idé som jag tror på och många verkar brinna för föreningen. Det ska bli spännande.

I KBK i många år
Håkan Wass, som skrivit ett ettårskontrakt med Gullringen, är främst förknippad med fotbollen i Kisa BK. Där har han fungerat som seniortränare i fem-sex år i olika konstellationer.
- Under min tid som tränare i KBK jobbade jag bland annat ihop med Patrik Kieback, Claes Creutz, Jimmy Bexell och Jonny Malmgren.
Håkan Wass är lärare till yrket och är också steg 3-utbildad i fotboll.
Vad har du för fotbollsfilosofi?
- Den jag skrev ner för ett par år sedan på ett papper stämmer inte alls idag. Det viktigaste för mig är att få alla spelare att försöka prestera bra tillsammans.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!