För andra Europamästerskapet i rad har Sarina Wiegman lett sitt lag till EM-titeln. 2017 var hon förbundskapten för Nederländerna när man bärgade EM-guldet på hemmaplan.
Nu, fem år senare, har hon gjort det igen. Denna gång med England.
– Vad vi har gjort är otroligt. Jag visste att vi hade England bakom oss, det såg vi när vi kom till arenan. Hela turneringen har vi haft så mycket stöd från våra supportrar. Jag är så stolt över vårt lag. Om några dagar kommer vi nog förstå vad vi har gjort, säger Wiegman på presskonferensen efter 2–1-segern.
"Väldigt stolt"
När Wiegman vann EM-guld med Nederländerna för fem år sedan var hennes syster med och hejade på henne. Den här gången var hon inte det.
Wiegmans syster avled strax före mästerskapet. Och efter slutsignalen syntes förbundskaptenen pussa sitt armband.
– Jag pussade det här lilla armbandet som var min systers som gick bort under förlägret (inför EM), säger Wiegman.
– Hon skulle ha varit här. Hon gick på varje match och hon hade varit väldigt stolt över mig och jag var väldigt stolt över henne, säger hon.
England vann finalen med 2–1 efter det att Chloe Kelly avgjort i förlängningen. Glädjen visste, inte helt oväntat, inga gränser. I samband med Wiegmans presskonferens stormade laget in och sjöng "football is coming home".
Ella Toone, som gjorde 1–0-målet med en elegant lobb, berättar att EM-segern är det bästa hon har varit med om.
– Det var otroligt. Jag började gråta, säger hon.
Inför och under turneringen har laget pratat mycket om hur mycket de vill inspirera nationen och de yngre. Det känner spelarna att man har lyckats med.
– Vi är så stolta. Vi vill inspirera nästa generation och det har vi gjort. Damfotbollen blir större och större, säger hon.
"Fotbollens hem"
Nu hoppas hon att publiken som har följt landslaget under sommaren kommer att fortsätta att följa damfotbollen i landet.
– Jag vill tro det. Jag tror att många har blivit kära i damfotboll under sommaren. Förhoppningsvis kan vi ha mycket mer fans i klubbfotbollen som vill vara med på vår resa, säger Toone.
Landslagskollegan Georgia Stanway vill att hajpen kring landslaget ska fortsätta och hon vill spela igen på Wembley. Gärna inför en sådan publik, 87 192 åskådare, som det var under finalen.
– Det här är fotbollens hem. Vi vill fylla läktarna och ha så mycket folk som möjligt. Vi vill att folk stanna kvar hos oss. Det här är bara början, säger Stanway.