Wilda Front målskytt - men Rosenfors föll

Rosenfors förlorade mötet med Västerviks DF borta med 1-4 (1-1) i division 4 Vimmerby dam i fotboll på måndagen.

Västerviks DF vann mot Rosenfors

Fotboll2024-06-17 21:07

Matchen var mållös till Västerviks DF tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Hilda Wiström.

Rosenfors kvitterade till 1-1 i slutet av första halvleken, genom Wilda Front. Direkt efter pausen ökade Isabell Farray Västerviks DF:s ledning.

I 70:e minuten nätade Hilda Wiström på nytt, och gjorde 3-1.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Västerviks DF ledningen genom Hilda Wiström som med målet fullbordade sitt hattrick.

Västerviks DF har två segrar, en oavgjord och två förluster och 18-17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rosenfors har två vinster och tre förluster och 13-11 i målskillnad.

Västerviks DF stannar därmed på sjätte plats, och Rosenfors på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Rosenfors är Tjust B. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Rosenfors IP.