Wow vilken vändning, Gullringen!

Wow, Gullringen! Vilken vändning laget stod för i kvällens division fyra-derby hemma mot Hultsfreds FK. 1-3 blev 4-3 på 13 minuter i slutet av matchen.

Gullringens Mohammed Ibrahim svarade för en stark insats med ett mål och en målgivande passning när hans lag vände och vann med 4-3 i derbyt mot Hultsfreds FK

Fotboll2017-08-25 19:27

Underläge 0-2 i halvtid och med 1-3 bara 20 minuter kvar av matchen. Då inledde Gullringen vändningen

Segerregissör var Hampus Wulff, som byttes in i paus. Efter duktige Mohammed Ibrahims reducering till 2-3 gjorde Wulff själv 3-3 två minuter senare och matchavgörande 4-3 sju minuter från slutet. I firandet efter segermålet skadade han sig i sin tidigare brutna fot och fick kliva av planen direkt.

- Det känns inte alls bra just nu. Det är samma fot som jag bröt. Tråkigt så klart, men annars var det en underbart skön vändning, säger matchhjälten.

Gullringens tränare Peter Hellenstierna var så klart mycket nöjd efter segern.
- Vi korrigerade en del på mittfältet i paus och då fick vi bättre grepp på dem. Jag sa innan matchen att det lag som ville mest och orkade springa mest skulle vinna. och så tycker jag att det blev, säger han.

Desto bistrare på Hultsfreds bänk så klart och det var en tränare, Krister Borgh, med tom blick som vi mötte efter matchen.
- Ja, vad hände? Vi verkade tro att det var klart efter 3-1-ledningen, suckar han.

Att Gullringen fick med sig alla tre poängen är sett över hela matchen inte mycket att säga om. Laget skapade mängder med chanser och hade bland annat tre i trävirket. Hemmalagets första mål gjordes av Johan Hermansson.

Målskyttar för Hultsfred var Filip Ingemarsson (straff), Abrahim Jabateh och Albert Johansson.