Wow, vilket målkalas – gjorde fem mål på knappa 40 minuter

Fem mål på knappt 40 minuter. Snacka om att Vera Andersson var effektiv när hon avgjorde Vimmerby B:s bortamatch mot Västervik som slutade hela 7–5.

Vera Andersson gjorde fem mål Vimmerby IF B mot Västervik.

Fotboll2024-05-27 21:41

Det svängde rejält i måndagens drabbning på Bökensved. Första halvlek bjöd på fem mål. Kujtese Rexha gav VIF ledningen innan hemmalaget vände till 2–1. Kvitteringen kom sedan på ett självmål och minuten före halvtid gav Vera Andersson VIF ledningen med 3–2.

Men vänta bara. I andra halvlek fortsatte målfyrverkeriet. Inte minst då för Vera Andersson.

Se bara här:

2–4 (48) Vera Andersson.

3–5 (57) Vera Andersson

5–6 (80) Vera Andersson

5–7 (82) Vera Andersson.

Den unga förmågan har gjort en hel del mål för VIF:s A-lag under våren också och ser ut att ha lagt in en slutspurt inför flytten till Linköping i höst där hon ska gå fotbollsgymnasium och spela för Linköping FC.