Zlatan: "Kanske kommer tillbaka för att spela"

Zlatan Ibrahimovic, 41, är numera en pensionerad fotbollsspelare. Men kan det bli aktuellt för en comeback? –Jag kanske kommer tillbaka för att spela, säger 41-åringen med ett leende.

Zlatan Ibrahimovic lade ner spelarkarriären för drygt en månad sedan. Arkivbild.

Zlatan Ibrahimovic lade ner spelarkarriären för drygt en månad sedan. Arkivbild.

Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Fotboll2023-06-26 20:10

För bara ett par veckor sedan meddelade Zlatan Ibrahimovic att han avslutar sin framgångsrika spelarkarriär.

I en intervju med Calciomercato berättar 41-åringen om pensionärslivet – och utesluter inte en comeback i Milan – som spelare.

– Det har bara gått tre veckor, men kanske kommer jag tillbaka för att spela. Man vet aldrig. Om en månad kanske jag är på träningsläger med Milan, säger svensken kryptiskt men med en skämtsam ton.

Enligt medieuppgifter från Italien var Ibrahimovic aktuell för en ledarroll i Milan som klubbchef. "Ibra" ska dock ha tackat nej till erbjudandet.

– Jag är stolt över att folk vill se mig igen i Milan igen i en annan roll. Milan har stannat kvar i mitt hjärta. Det jag gått igenom med den här klubben är något som finns kvar inom mig.

Han fortsätter:

– Just nu känner jag mig lugn och det här förvånar mig eftersom jag inte trodde att jag skulle vara så lugn. Jag föreställde mig att jag skulle bli mycket mer stressad. I stället känner jag att det här är cool.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!