BETYG – de var de bästa spelarna i KM

Vi fick se många starka prestationer i KM i futsal under lördagen. Här har vi listat de åtta spelare vi tycker var bäst i turneringen i Hultsfred. Och jodå, det är många spelare i dunderdominanten SK Lojal på listan. De var klart bäst i cupen.

Här ser ni några av cupens bästa spelare, Lojallirarna Jetmir Shehi, Mohammed Qasem, Gzim Gelici och Vladimir Radak samt Hultsfreds Yassin Jalil Kader.

Här ser ni några av cupens bästa spelare, Lojallirarna Jetmir Shehi, Mohammed Qasem, Gzim Gelici och Vladimir Radak samt Hultsfreds Yassin Jalil Kader.

Foto: Torbjörn Allvin

Futsal2024-01-27 17:04

8 stjärnor: Jetmir Shehi, Lojal

Megasvårt att plocka turneringens allra bästa spelare. Konkurrensen var stenhård och vem som helst i det segrande Lojal kunde egentligen ha hamnat här. Inte en enda spelare föll ur ramen i det svartröda laget, som imponerande något oerhört. Valet måste ändå göras och vi fastnade för bolltrollaren Jetmir Shehi. Ibland stört omöjlig att ta bollen ifrån.

undefined
Jetmir Shehi, Mohammed Qasem, Gzim Gelici var tre av turneringens allra bästa spelare. Samtliga lirar i Lojal.

7 stjärnor: Kushtrim Krasniqi, Lojal

Inte samma uppseendeväckande teknik som kanske många andra i Venagänget, men är så smart, så bolltrygg och så viktig för detta Lojal. Dundrade också in ett par bollar med sin fina vänster. Krasniqi är ofta navet i lagets spel och vinner nästan varenda duell.

6 stjärnor: Vladimir Radak, Lojal

Vi vet vad han kan – och visst visade "Vlado" upp sitt breda register i Hagadal. Var ofta briljant med bollen och vet inte hur många gånger han "sulade" bollen och tog sig förbi en motståndare i KM? Det hände gång på gång. Varierade egna dribblingsraider med att kombinera fint med lagkamraterna.

undefined
Vladimir Radak var föga överraskande en av turneringens bästa.

5 stjärnor: Gzim Gelici, Lojal 

Var en av lagets bästa när Lojal vann division sex 2023. Var det också i KM i futsal. Gjorde några häpnadsväckande tekniska nummer och stod också för kanske turneringens snyggaste mål när han på egen hand tråcklade sig igenom och avslutade i öppen kasse. Man fick lite "Zlatan-vibbar".

4 stjärnor: Mohammed Qasem, Lojal

Snabb, rapp och energisk. Fyllde år dagen innan cupen och firade det på allra bästa sätt genom sin insats i futsalturneringen. Rapp, snabb, energisk – och en stensäker avslutare. Blev något oväntat skyttekung med sina sju fullträffar.

3 stjärnor: Yassin Jalil Kader, Hultsfred

Öppnade lite försiktigt, men som han kom igång senare under dagen. Nästan den ende som kunde mäta sig med Lojalspelarna i teknisk begåvning och kontroll på bollen. Tog också hemjobbet på ett förtjänstfullt sätt flera gånger.

undefined
Yassin Jalil Kader var bra i HFK.

2 stjärnor: Deart Agushi, Lojal

Jodå, ännu en Lojalspelare i topp. Den gänglige anfallaren har väldigt, väldigt mycket i sig. Skicklig med bollen, bra blick och har också ett tungt skott, vilket vi fick se ett antal gånger den här dagen.

1 stjärna: Tom Frödeberg, Järnforsen

Frödeberg verkade trivas alldeles ypperligt på de mindre ytorna inomhus. Sprang som alltid mycket och gav JAIK energi. Vass i kontringsspelet och också målskytt två gånger.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!