Palmér inför KM med nya klubben: "Ska bli jätteroligt"

Den rutinerade pådrivaren Anton Palmér hade en tuff och skadefylld säsong med Gullringens GoIF 2023. Nu spelar han i Djursdala SK och ser fram emot KM, där DSK kanske kan störa. "Vi kan stå oss riktigt bra", säger Palmér.

Anton Palmér ser fram emot KM med DSK.

Anton Palmér ser fram emot KM med DSK.

Foto: Privat

Futsal2024-01-04 18:00

Palmér, som kan spela både på mittfältet och i en forwardsroll utomhus, var skadad i princip hela förra säsongen. Men nu verkar han ha kommit till bukt med besvären och kan förhoppningsvis få vara hel i DSK.

Varför föll valet på spel i DSK kommande säsong?

– Jag har mer kompisar i Djursdala än i de andra lagen och inte tid för spel högre upp. Jag var inne på Storebro också, där jag haft ett stort engagemang. Men valet baserades som sagt på kompisarna och att jag vill spela i division fem, berättar Palmér. 

Palmér, med den stora vinnarskallen, ser fram emot helgens KM i futsal med sitt nya lag. 

– Det ska bli jätteroligt att spela, framförallt när man vet att man kanske inte har så många KM kvar, säger 37-åringen och skrattar.

undefined
Anton Palmér hade en skadefylld säsong i Gullringen.

Han har varit med i ett antal KM tidigare, för ett bra tag sedan med Vimmerby IF och på senare tid med Gullringen och Storebro IF. Under åren har det blivit åtta fullträffar i turneringen. Vi får se vad Palmér kan åstadkomma i år med DSK. 

– Jag är solid och har en del rutin. Sen är det inte så mycket mer än så, haha. Jag ska försöka hjälpa till så gott det går. 

Vad tror du om era chanser i KM?

– Känslan är att vi fått ihop ett bra lag med många duktiga spelare, som kanske inte alla känner till. Vi kan stå oss riktigt bra tror jag. Det är detaljer och dagsform som avgör, kombinerat med självförtroende. Det gäller att hitta rätt in i matcherna, men jag tror vi kan vara med och störa. 

Vilka är dina favoriter till att lyfta pokalen?

– Då är jag lite tråkig och svarar de väntade. Jag tror Gullringen blir stabila, men självklart Vimmerby och Tuna också, säger Anton Palmér. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!