Tiger Woods stolt över 11-årige sonen

Charlie Woods, 11, följer i pappa Tigers fotspår. Nu har de också spelat en golftävling tillsammans.

Tiger Woods med sonen Charlie i golftävlingen i Orlando.

Tiger Woods med sonen Charlie i golftävlingen i Orlando.

Foto: Phelan M. Ebenhack/AP/TT

Golf2020-12-21 08:25

Det var första gången som golfstjärnan Tiger Woods deltog i den årliga tvådagarstävlingen där golfproffsen spelar med en familjemedlem.

Han tog med sig sin 11-åriga son Charlie – den yngste någonsin att spela i tävlingen – till Grande Lakes i Orlando, Florida.

Och Charlie, vars mamma är svenskan Elin Nordegren, gjorde inte bort sig. Bland annat satte han en 30-metersputt, och det var tydligt att Charlie Woods har en sving som är en kopia av pappas.

– Det var otroligt speciellt för oss att få möjlighet att få lite kvalitetstid. Det här är minnen som kommer att leva kvar. Det var speciellt för oss båda, vilket han inte uppskattar nu vid 11 års ålder. Men ju äldre han blir desto mer uppskattar han det, säger Tiger Woods.

– Jag är stolt över hur han hanterade allting.

Paret bar på söndagen sedvanlig Woods-utstyrsel för sistaronder – röd tröja och svarta byxor. Och Charlie följdes under tävlingen av mamma Elin och systern Sam Alexis.

Woods-paret slutade sjua i scrambletävlingen med 10 under par. Vinnare blev världstrean Justin Thomas och hans pappa Mike som gick 25 under par.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om