Han lämnar Gullringen för Kisa BK

De senaste åren har många spelare gått från Kisa BK till Gullringens GoIF. Nu gör Kevin Gaines tvärtom. Han lämnar Gullringen och återvänder till KBK.

Kevin Gaines är klar för Kisa BK.

Kevin Gaines är klar för Kisa BK.

Foto: Privat

Fotboll2019-10-14 15:47

Kisa BK har haft ett par trevliga dagar, där klubben förlängt med ett par spelare som var intressanta för andra klubbar - och där även en ny huvudtränare (Johan Runeson) presenterats. Den tidigare skyttekungen Albert Kargbo ska också vara nära en återkomst till Kisa BK. Nu står det också klart att mittfältaren/forwarden Kevin Gaines går tillbaka till KBK. 

–  Det blir roligt. Att jag väljer Kisa igen beror på att klubben vill göra en nysatsning. Vi vill få tillbaka vinnarmentaliteten i KBK igen och hoppas vinna tillbaka publiken.

De senaste två säsongerna har Gaines lirat i Gullringen. 

Vad tycker du om din senaste säsong?

–  Spelmässigt är jag nöjd för egen del. Jag kände mig involverad i spelet. Synd bara att jag fick problem med en baksida. Den höll mig borta från spel ett tag. Nu känns det som att det är något bra på gång i Kisa. 

Gaines spelar helst som anfallare. Det kan onekligen bli ett intressant anfallspar nästa säsong om det löser sig med Kargbo. 

–  Vi är glada för att Kevin återvänder. Han blir lite av spindeln i nätet. Han har utvecklats både på och utanför planen och han kommer bli viktig gentemot de yngre också, säger Robert Wass i sportgruppen. 

Kevin Gaines är Kisas andra nyförvärv så här långt. Sedan tidigare har gamle skyttekungen Marcus Oskarsson Johansson bestämt sig för att lämna Horn/Hycklinge för KBK. Det är också klart att Johan Runeson får hjälp av Pontus Malmberg (närmast från Hägerstad) och Ahmed Altawil på tränarposten. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!