Allsvensk spelare klar för Hultsfred

Hultsfred Handboll har gjort klart med en stark förstärkning till sitt lag. Det är Martin Sander som spelar med Djurgården i allsvenskan som kommer att lånas ut till HHF i fyra matcher. - Jag känner många av spelarna i Hultsfreds lag och ser fram emot att få hjälpa dem framöver, säger Sander som kommer från Eksjö ursprungligen.

Martin Sander. Foto: Djurgårdens hemsida

Martin Sander. Foto: Djurgårdens hemsida

Foto:

Handboll2005-01-15 05:31

Vi kommer att låna honom under VM-uppehållet och sedan går han tillbaka till Djurgården igen då allsvenskan startar 4:e februari. Det innebär att han kan spela fyra matcher med oss, berättar Pär Carlford.
Då vår tidning når Martin Sander för en kommentar säger han att det fanns anbud från andra klubbar också, men att det kändes rätt att välja HHF.
- Eftersom jag kommer från Eksjö från början så känner jag Roger Svensson, Jens Hörlin och Ulf Bergstrand väl. Dessutom har jag spelat i Smålandslaget med flera av de andra spelarna i laget. Det gjorde beslutet att gå till en ny klubb för att bara spela ett par matcher lite enklare, berättar Martin som spelat alla matcher för Djurgården den här säsongen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!