Dråpslag för Hultsfreds HF

Säsongen är i fara för Hultsfreds HF:s skyttekung Robin Löfstedt. I helgens hemmamatch slog han upp den handskada som han har dragits med i ett par månader. Nu väntar operation.

Foto: Roelof Stroetinga

Handboll2018-02-06 10:18

Det var i matchen mot Kalmar HF i början av januari som Robin Löfstedt skadade sin hand då han fick den under sig samtidigt som han föll.
Skadade senor och muskelblödning löd den första domen om den svullna handen. Robin hade då också så ont i den att han inte kunde greppa en boll.
Hårt tejpad gjorde Löfstedt comeback i den gångna helgens hemmamatch mot Malmö. Men i slutminuterna var olyckan framme igen.

Löfstedt skulle täcka ett skott och bollen träffade den skadade handen.
– Det känns inget vidare. Jag ska kolla upp handen igen. Det känns som något är fel, sa Robin Löfstedt efter slutsignalen.
I måndags eftermiddag besökte han en specialist och beskedet var dystert.
– Jag kommer bli kallad till Linköping då hon tror att jag har ledband i handen som antingen är av, skadat eller utslitet, berättar Robin.
– Med hjälp av en titthålsoperation så snart som möjligt hoppas jag att de ska kunna se vad felet är.

Löfstedt kommer nu inte kunna spela handboll på ett bra tag
– Jag kommer inte kunna vara med nästa match och förmodligen inte matchen därefter. Vi får nog säga att säsongen är i fara, suckar skyttekungen.
Det värsta scenariot vore såklart ett dråpslag för Hultsfreds HF, som i första hand kämpar för att klara nytt kontrakt i handbollstvåan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!