Fjärde raka segern för Hultsfred HF

Hultsfred vet fortfarande inte hur det känns att förlora under 2010. Mot nästjumbon Kävlinge tog HHF sin fjärde raka seger (31-21). - Riktigt, riktigt skönt. Jag har bävat inför den här matchen, säger tränaren Benny Ek.

Handboll2010-02-08 07:29

Hultsfred HF fortsätter sitt segertåg i handbollstvåan. I den på förhand luriga bortamatchen mot Kävlinge blev det ny HHF-triumf (31-21) - den fjärde i ordningen.
- Otroligt skönt, säger en lättad HHF-tränare i Benny Ek. Vi gjorde en stabil match, såväl defensivt som offensivt och det kändes aldrig oroligt.
- Jag har annars bävat inför den här matchen. De har en fanatisk publik och man får ingenting gratis. Samtidigt visste killarna att vi "borde" vinna matchen, och det gjorde det ännu svårare på förhand.

Avgjorde i första
Segern grundlades i första halvlek, där Hultsfred efter en halvknackig start plötsligt fick fart på spelet och ryckte från 5-5 till 15-6 (!).
- Vi sprang ifrån dem sista 20 minuterna av första halvlek. Vi stängde igen totalt defensivt. David (Larsson, reds amn.) gjorde ett par fina räddningar och vi kontrade bra.
- Inför andra halvlek pratade vi om att det viktigaste var två poäng, vi behövde inte gå för en storseger utan skulle inrikta oss på att ta det lugnt och skjuta i rätt lägen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!