Grahm tillbaka i HHF

Hultsfred HF får ett fint nyförvärv till kommande säsong. Bolltrollaren Andreas Grahm gör comeback efter närmare sex års uppehåll. - Det känns spännande, säger Andreas "Gagga" Grahm till vår tidning.

Handboll2011-08-17 06:35

Andreas Grahm är bolltalangen som slog igenom på fotbollsplanen, där han var en av nyckelspelarna när Hultsfred FK vann Gothia Cup 1999.
På handbollsplanen tillhörde han samma kategori nyckelspelare när Hultsfred HF tog steget upp i division ett våren 2005.
Nu är han tillbaka i Hultsfred efter att ha bott i Stockholm under ett antal år.
- Jag håller på att flytta hem, och har tänkt att testa på hur det är att spela handboll igen. Jag hoppas att knät håller. Det ska bli kul, säger Andreas Grahm.

Hoppas på knät
Och comeback har han redan gjort. I helgen mötte HHF Växjö, där det blev förlust med 25-29.
- Jag spelade i 60 minuter, och det kändes kan jag säga, jag har inte rört en handboll på minst fem år. Men det var kul, säger Andreas Grahm, som varit med och tränat i en månad med laget.
"Gagga" var tvingad att sluta på grund av två täta korsbandsskador i vänsterknät i mitten av 2000-talet.
- Jag opererade knät för tre år sedan, och nu tycker jag att det känns helt okej.
Vad tror du om lagets chanser?
- Jag tycker att det ser ganska bra ut. Jag hoppas att vi kan vara med och kriga på den övre halvan. Det är ju några killar kvar sedan jag var med sist, både Sacha Omrcen, Mattias Karlsson-Åström och Henrik Böris.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!