Grahm tränar Hultsfreds HF

Hultsfreds HF har gjort klart med ny tränare. Förre spelaren Andreas Grahm tar över ansvaret för A-lagstruppen. - Det ska bli skitkul att komma igång, säger han.

Tar över rodret. Andreas Grahm blir ny tränare i Hultsfreds HF. Han kommer bland annat att få hjälp av Mattias Ingelsjö.

Tar över rodret. Andreas Grahm blir ny tränare i Hultsfreds HF. Han kommer bland annat att få hjälp av Mattias Ingelsjö.

Foto:

Handboll2013-07-25 06:24


Andreas Grahm behöver knappast någon närmare beskrivning. "Gagga" är en av de absolut främsta spelarna som Hultsfreds HF har fått fram genom åren - men fick stora delar av sin karriär förstörd av skador.
Förra säsongen ådrog han sig ytterligare en smäll på knäet och tvingades lägga av. Men tiden i Hultsfreds HF är inte över för det. Grahm blir ny tränare för A-lagstruppen.
- Det ska bli jäkligt kul. "Uffe" (Ulf Larsson, ordförande i HHF) frågade mig för några veckor sedan och det passade ganska bra. Jag vill vara i föreningen även om jag inte kan spela och jag känner i stort sett hela laget.

Ingelsjö assisterar
Utöver Grahm kommer den nya tränarstaben bestå av Mattias Ingelsjö samt Simon och Bosse Sundquist. Hur rollerna ska fördelas är inte riktigt klart, men tränaruppdraget gör att Mattias Ingelsjö inte kommer att spela i höst.
- Allt är så nytt och vi har inte hunnit diskutera det än. Vi ska ha ett möte ikväll (läs: i går kväll) och gå igenom alla bitar. Både jag och Mattias har barn och vi kommer att hjälpa varandra.
Grahm kommer även att få stöttning från tränarlegenden Johan Sörensen. Tanken är att han ska fungera som en mentor till "Gagga".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!