Hade häng på poäng, men nä! • Det blev torsk – igen

Det står redan klart att Hultsfreds HF åker ur division två som nykomling. Frågan är om laget ska kunna norpa åt sig några poäng innan serien är slutspelad. Det gick inte mot VästeråsIrsta, men HHF var länge bra med i matchen.

Nä, det blev förlust igen för Hultsfreds HF, men laget hängde med länge i bortamötet mot VästeråsIrsta.

Handboll2024-02-18 15:54

Underläge med två bollar i paus och samma visa när det återstod mindre än 19 minuter av matchen. Då kom ett ryck från hemmalaget och det rycket kunde inte Hultsfred hämta sig ifrån. Resultatet skrevs till slut till 32–24.

Målen för HHF gjordes av Axel Andersson Landholm 8, Gustaf Örnros 4, Oskar Andersson 3, Elias Andersson Landholm 2, Rasmus Hesselgård 2, Christoffer Sundqvist 2, Adrian Söderpalm 2 och Tim Johansson. Hultsfred har fortfarande noll i poängkolumnen efter 18 spelade omgångar.