Härlig show, Tim Sörensen

Han har en till stora delar misslyckad säsong bakom sig. Mot Farmen släppte allt för Tim Sörensen. Efter elva mål och två poäng (36-33) var matchens lirare säker på sin sak: - Kontraktet är klart nu, Vetlanda tar inga fler poäng, flinade han.

Handboll2011-02-28 07:36

Kanske är det att gå händelserna lite i förväg. Men visst ser det bra ut för Hultsfreds HF inför avslutningen och det ska mycket till för att laget inte ska klara nytt kontrakt i division två.
Och Tim Sörensen, han hade definitivt rätt att vara kaxig efter segern mot Farmen. Efter en tung säsong svarade han för en insats av högsta klass.
- Jag vet inte riktigt vad som hände med mig. Jag flyttade in i en lägenhet här i Hultsfred i går (läs fredag), kanske var det en bra uppladdning, skrattade Tim Sörensen.

Missade ett avslut
Elva mål blev facit för Sörensen, som bara bommade ett avslut under hela matchen.
- En knorr. Målvakten hade flyt och fick en tå på den.
Mycket handlade om Hultsfreds "lille" lirare den här lördagen. Han var säkerheten själv i straffskyttet och fick snabbt ett övertag på Farmens båda målvakter med sina distinkta avslut från kanten.
- Det började bra i dag och när man får in ett par bollar blir det lättare. Det här var första gången jag gjorde tvåsiffrigt, innan har det som mest blivit nio mål i en och samma match.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!